Post by parrisakarals on Feb 7, 2022 13:15:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код много ключове ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Забавление за ден-два, но играта се нуждае от здравна шапка. Бързо стигате до Златната лига само като играете небрежно и ще се сравнявате с хора с 3000, 5000, 8000+ здраве, докато дори не достигате 600. Може да ви отнеме 20+ удара, докато можете да бъдете взети надолу с един удар.
Играта искаше моето мнение, така че ето го. Лично те са път към много реклами. Тези реклами, които се показват от нищото, ме карат да загубя фокуса на играта. Другият проблем е, че когато се присъединя към лоби, обикновено получавам 1 изстрел с оръжие от нищото. Аз също наистина не разбирам защо методът за надграждане влияе като нищо. Много е досадно и дори не мога да получа пари, освен ако не продължа да гледам реклами. Лично аз искам играта да е по-равностойна.
Играта има добра графика, но когато играя онлайн играта ми изостава и дори може да се откаже, а когато играя с ботове е още по-лошо, защото телефонът ми може да се срине и трябва да го рестартирам, моля, оправете този проблем или ще го деинсталирам и когато пуснати онлайн все още е все едно играеш с ботове със същите имена!!!!
Неотдавнашната голяма актуализация на тази игра я направи безполезна, сега тя е Pay2Win, с две ОСНОВНИ грешки: 1- грешка в изображението на оръжия: например, дори и да не сте на шипове, пак получавате щети, защото играта счита, че героят докоснете изображението на шиповете и няма 3D перспектива. Този бъг дойде с актуализацията и сега големите оръжия докосват много повече от преди 2 - зомбита: много пъти герои, които лежаха на пода, недостъпни за другите играчи, този бъг ги прави богоподобни
Здравейте, намерих тази игра за много хубава като цяло, но срещнах само един проблем: понякога увеличавате акаунта си, затваряте приложението, отваряте го след готвене idk и когато е отворено, разбирате, че това, което сте направили преди това не беше запазен, така че трябва да започнете отново работата си... Разочарован
Ужасно - прекомерни реклами, буквално единствената причина да го деинсталирах, след ВСЯКА една игра има реклама. Дори ако умрете в играта след около 3 секунди, получавате друга реклама. Веднага след като гледах един. Разбирам, че имате нужда от пари, но са малко прекомерни. Трябва да имате опция да харесате премахването на реклама за покупка
Superhero Rescue: Spider Games હવામાન goks
Страхотна игра, но има много подобрения за правене... насочващият кръг е твърде малък и понякога се оказвам заседнал на място, докато се опитвам да се движа, защото не засича никакво докосване... моля, поправете това.
Окей и добавете още герой плс
AXES.io Akcja qqsd
Забавно е, докато не се изправите срещу този човек с 400 000 к.с. и просто не сте заседнали, защото той е платил, за да спечели. Почти няма начин да преминете през среброто, без да гледате реклами (които се появяват сами, МНОГО) или да платите спестяванията си, за да не бъдете никога убити отново. Ще се радвам на режим без предварително определени статистически данни.
Това е доста добра игра и страхотна концепция, но имам 2 оплаквания. Първо, не можете да играете срещу истински хора, просто ai. И второ на всичко след като играя около година продължавам и ЦЕЛИЯ МИ НАПРЕДЪК СИ ИЗТИНА!!!!! И не можах да си го върна. Ако това не се беше случило тази игра щеше да е с 4 звезди.
Забавно е само докато не достигнете златна лига, вашият герой ще има част от здравето, тъй като AI и AI започват с бафове, които ги карат да превъзмогнат в секундата на началото на мача, ще бъдете принудени да рекламирате всяка смърт и всичко от това е да ви разочарова да купувате кутии за плячка. Ако не го направите, ще останете в мърдане (да бъдете убивани отново и отново), докато кутията за плячка най-накрая ви даде броня, която няма да ви позволи да умрете с един удар. Това е забавна игра, но алчността я съсипва много бързо.
Геймплеят е фантастичен и харесвам как системата за надграждане и оборудване е само с 3 звезди, защото просто има твърде много реклами. Дори не мога да завърша 1 игра без добавяне, за да получа всички екстри, това са още 4+ реклами за гледане, преди да влезете в следващата си игра.
Геймплеят е много забавен и ще ви привлече за няколко часа. Въпреки това, няма действителна онлайн функция. Това е само трик. Дори и да отидете "онлайн", пак играете само ботове. Ако не ми вярвате, влезте в "онлайн" сървър и гледайте класацията. Няма значение, ако убиете всеки един опонент във фоайето, имената на другите "играчи" в класацията не изчезват или се нулират.( В по-голямата си част - 9/10). И дори имената им са фалшиви. Това е срамна фалшива реклама.
Харесвам тази игра, не ме разбирайте погрешно ..... но има няколко корекции в играта, които трябва да се направят ..... сребърната лига понякога е близо, възможно е да СПЕЧЕЛЕМ .... НЕЧЕСТНИ ОТБЯЖЕНИЯ, които имам над 600+ здраве и 400+ атака, когато току-що кацнах и имам само 130 здраве и 79 щети.....също купих (пакет за премахване на реклами за $1,79) това НЕ РАБОТИ ....рекламите просто стават по-къси те преминават от реклами от 1 мин. до 20-секундни реклами....... ИЗХЪХНАХ ПАРИ ЗА НИЩО
Когато за първи път видях тази игра, бях така, че изглежда като ужасна игра и не я изтеглих. Тогава видях тази игра отново и реших да я изтегля, за да опитам, защото ми беше скучно и не можах да намеря други игри и много се радвам, че го направих. Тази игра е много забавна и пристрастяваща. Това не е дори близо до това да бъде игра с плащане за печалба! Отключвате различни видове брадви, докато покачвате ниво и дори можете да закупите нов герой с монети в играта, които са лесни за получаване! Много ми харесва тази игра и се надявам да ви хареса и на вас.
Всичко това е наистина страхотна игра според мен, започваш с малко, но след като наистина влезеш в тази игра, получаваш много страхотни неща
Трябва да се балансира по-добре IMO, неща като писалка за стена/враг, подскачащи удари, подобрен размер на снаряда и добавен снаряд са просто твърде мощни. През повечето време в сребърна лига или по-висока ще умрете мигновено, когато се появите, защото играта ще ви зареди в средата на битки с хора, които вече имат подобрения. Би било много по-забавно без изключително мощните усилвания, които зависят изцяло от RNG и комбинирането на елементи, вместо да удряте/избягвате оси и да надигравате врага.
Това е добра игра, но твърде лесна за мен и вероятно за всеки в класацията за убийства. Успях да направя 1800 убийства, първият опит отне само час. Стана по-трудно втория път, трябва да означава, че тяхната система за класиране е приятно да се види. след няколко опита постигнах добър ход и този път успях да направя 8700 убийства, бях поставен в топ 107 като цяло с общо само 3 часа време за игра (можеше да отида по-далеч, но се уморих). да получите
Няма настройки за контрол, реклами всеки след края на играта.
За 2-годишна игра със сигурност е проблемна. Буквално бях в игра и пишеше 1 жив, което означава само мен, но тук идва някакъв хакер, който лети през картата, без да понася никакви щети, хвърляйки и използвайки всички предимства, които играта има. Така че тази игра получава само 1 звезда за този нещастен бъг. Концепцията на играта е забавна, имам предвид, че се нуждае от много работа, тъй като половината време, в което играете с ботове или някой, който хаква играта, тази игра става безсмислена. По-лошата част е да наблюдавате колко време е необходимо за отговор.
Можете ли да направите онлайн само реални хора или поне да имате някаква индикация кои врагове са ботове/реални хора. Харесайте за ботове, просто добавете като "*" към името им. По този начин знам дали просто убивам куп ботове или потапям някой истински човек.
AXES.io Action coly
аз наистина харесвам тази игра, тя е проста и забавна, но има един проблем, след като преминете над 30000 hp лентата hp показва отрицателни стойности и вие умрете с един удар, би било хубаво да го оправите. 😊
Имам да направя оплакване. Играх играта и оцелях 17 минути get 408 kill онлайн. 16000+ в здраве, но умрях от един удар. Можех да поставя световен рекорд за най-много убийства с 408 убийства. Или най-дългото време оцеля със 17 минути или най-много точки с 50 000. Освен че вашата игра ме накара да умра, тъй като бях неудържим играта страхотна
Много непринудена игра, забавна, мултиплейър, не се изисква wifi, досадни реклами, прости и лесни контроли, не плащате за победа и накрая по-добра от Tuber Simulator на Pewdiepie.
Играта е наистина забавна. Тонове потенциал. Не плащайте, за да спечелите... но внимавайте. Това НЕ е многослойна игра и има хакове в играта.. следователно 3 звезди. Ще продължа да играя, докато не отключа всичко, но няма да похарча нито стотинка. Поправете неубиваемите играчи и таблата с лидери, които са играчи от ниво над 1 милиард и играчи, които имат милиони убийства на ден, което е невъзможно. Страхотна игра, ако не и за подмамване на хората да потънат в пари, тъй като не съм играл от около седмица и почти всички
Играта е страхотна като цяло. Хареса ми, когато можехте да купувате оръжия със спечелени монети, а не само да се ограничавате до шансовете за добро оръжие от сандъка със съкровища.
Играта е повредена, на всеки 2 мача се появява призрак играч, който играта не може да прочете, мога да го видя, но не мога да напредвам в мача, след като се появи, и това ме заключва в мача и мога" За да се отървете от него, той действа като обикновен бот, но може да премине през неща и понякога да хвърли снаряд, но играта си мисли, че има играч, но показва само един останал играч, когато сме аз и призракът. Забележка: призрачните играчи се появяват само след като играч умре, вероятно шанс 3 от 5
Играта е супер забавна за игра и наистина добър убиец на времето, но може да използва няколко нови „света“ или нива за игра. Като цяло това е наистина забавна игра.
Яко зарибяващо е
Определено разбирам оплакванията, че играта е твърде трудна. Наскоро преинсталирах Axes и дори не мога да премина през първо ниво на село, защото всеки има поне петстотин HP и надгражда оръжия. Не знам защо го направиха така и бих искал разработчиците да го поправят.
Много забавно и пристрастяващо, единственият проблем, който имам, е, че след победа на последната арена, няма други опции за битка. Ако имаше Death Match или Класирани игри с персонализирани мопове, това би било невероятно. Освен това, графиката е невероятна, геймплей и контроли. И козметиката също е невероятна.
Приятна игричка за губене на време
тази игра е страхотна, честно казано. Въпреки това, вие излъгахте за онлайн геймплея, аз изключих Wifi, за да открия, че играта все още върви и играчите все още играят, което означава, че не е била онлайн от самото начало, ако добавите сървъри, така че хората да могат да се присъединят един към друг, това ще бъдете много по-добри.
Страхотна игра с голям потенциал. Трябва само да добавите още режими и нови оръжия. Картите, контеолите и графиките са страхотни. В момента нямат нужда от повече работа.
страхотен минаващ време. проста PvP механика и страхотни опции в магазина за пари и това изобщо не се плаща за печалба. всеки може лесно да получи всички оръжия и герои, без да се налага да плаща с истински пари. страхотна игра!
Бих искал актуализация за мултиплейър, за да можете да се обедините с приятелите си и да не сте сами, играта е трудна за начинаещи, така че ще бъде по-лесно, ако добавят мултиплейър. Когато за първи път започнах, бях ядосан и разочарован, защото беше трудно да се играе, но след това играх, докато имах добри елементи и играх четири години, но нищо не се промени, помислих си за мултиплейър, защото е по-забавно, ако имаш някой, на когото можеш да разчиташ за да ви помогне да играете
Когато играете офлайн, ботовете имат безумно предимство пред вас. Вие сте там и гледате собствен бизнес и този бот има безумни подобрения, идва и нанася около 500-1000 щети, оставяйки ви уязвима цел. Въпреки че съм №1 с огромна разлика в таблото, винаги има един бот, който има всички ъпгрейди, който отключва един, който ви стреля просто така.
След като платих за пропуска за награда и без реклами, завърших играта за 4 часа (последната дума на Gold League). Първо си помислих, че играя срещу истински играчи, но бързо разбрах, че те са ВСИЧКИ ботове от самото начало с надмощени предмети и герои. Описанието на тази игра не е истинско, те се преструват, че използват реални играчи, като добавят странни имена, но нито едно от тях не е. След като разберете, че са ботове, е лесно да ги победите, дори ако имат тройни hp и щети.
добре .. тази игра е наистина добра (и Твърде лесна за мен.. имах 37 убийства в първия мач (и беше дори много по-лесно в онлайн) с тези ботове ЛЕСНО и по някаква причина мисля, че станах професионалист в това игра след 3 часа хаха), но няма какво да правите, след като получите всичко, което искате, така че ще бъде скучно, когато сте направили всичко и защо не добавите повече умения или сили, когато изравните в мач? , и също така дават възможност да избирате между карти и да направите скинове да имат някакъв вид специалности
Това е страхотна игра, играчите са истински, лесни за спечелване (поне за мен) със сигурност, има някои реклами, когато започнете и завършите играта. И някои хора може да го сметнат за стресиращо.. не е😅 Може би за някои е така, но можете да свикнете да печелите, като тренирате и напълно ще забравите за рекламите. Наистина препоръчвам играта
Хубаво, че няма забавяне през 2020 г., но сега е толкова изоставащо, но все още харесвам тази игра, защо обичам тази игра? Защоууу
да
Мисля, че тази игра е невероятна и пристрастяваща. Най-важното е, че графиката и контролите са изключителни. Според мен тя трябва да има повече нива и арени или 1v1,2v2,3v3 и повече.