Post by parrisakarals on Feb 7, 2022 12:56:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code πολλες αντοχες ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
TRANSFORMERS: Forged to Fight Jangovar odk
Παίξτε online νέα παιδικά παιχνίδια στο Desura
Θα έδινα σε αυτό το παιχνίδι περισσότερα αστέρια, αλλά δεν μπορούσα να νικήσω αυτό το επίπεδο στον παλιό μου λογαριασμό γιατί το bot l επίπεδο τέσσερα. το επίπεδο ήταν τόσο υψηλό που πηδούσε στο 1 έως το 100 ήταν ασυναγώνιστο, εκτός κι αν ήταν πολύ εύκολο να είμαστε εκτός επιπέδων και θα μπορούσαμε να κάνουμε συναλλαγές σε αυτό το παιχνίδι
Transformers: Forged to Fight. Παιχνίδια μάχης για κινητά, έτσι είναι σαν δρομείς, απλώς πόρτες για σκληρά εξαρτήματα ναυαρχίδων - η δυσοσμία δίνει πολλές
9 hot TRANSFORMERS Earth Wars Forged to Fight puzzle; 4,6 play icon 9 hot Robotex; 4,1 play icon 9 hot Cowboys; 4,2 play icon 8 hot Heart Box - physics
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές όταν κάνω τη λειτουργία ιστορίας πηγαίνει στο 69 τοις εκατό εξερεύνησης και απλώς σταματά εκεί, μπορείτε παιδιά, παρακαλώ να διορθώσετε ότι ούτως ή άλλως τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ωραία και μου αρέσει η μάχη.
Scorponok Transformers: The Game Metroplex Megatron, Transformers: The Game, ... Return Trypticon Transformers: Forged to Fight, Transformers Generations,
Θα του έδινα 0 αστέρι αν μπορούσα, μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά πρόσφατα με τρολάρει πολύ και κανείς δεν το παίζει πια
Είναι διασκεδαστικό μου αρέσει είναι απλό και εύκολο, αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι μετασχηματιστή που έχω παίξει ποτέ!
Hasbro Transformers Generations War For Cybertron: Kingdom Deluxe Wfc-K25 Wingfinger ... Hasbro Star Wars Ls Forge Darksaber F1135 / F1169 5010993848379.
Γιατί αυτό το παιχνίδι δεν βρίσκεται στη λίστα της εφαρμογής "επιλογή του συντάκτη" καθώς αυτό είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιχνίδι αν σας αρέσουν τα tranformers. Το καλύτερο παιχνίδι αν σας αρέσουν τα tranformers, η ιστορία, τα γραφικά είναι πολύ λεπτομερή και καλά! Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι έχει 4 χρόνια, και οι προγραμματιστές έχουν επίσης βελτιώσει το παιχνίδι. Ευχαριστώ kabam που έφτιαξε αυτό το παιχνίδι
Transformers: Forged to Fight - Apps To Play
Η εφαρμογή κλείνει πάντα πριν έχω την ευκαιρία να παίξω το παιχνίδι. Είχα αυτό το παιχνίδι σε άλλη συσκευή και έτρεχε καλά. Πρόκειται να απεγκαταστήσω αυτήν την εφαρμογή, καθώς δεν βλέπω να υπάρχει κάποια λύση για αυτό το πρόβλημα σύντομα, αν όχι καθόλου.
Γίνεται βαρετό, χρειάζεται περισσότερες δυνατότητες και οι χαρακτήρες G1 πρέπει να είναι πιο εύκολο να αποκτηθούν Παίρνω τους ίδιους χαρακτήρες ξανά και ξανά
Δεν φορτώνει καθόλου διαφημίσεις, αλλά ένα πολύ υπέροχο παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό, αλλά εδώ υπάρχουν μερικά προβλήματα 1 τα χειριστήρια είναι κάπως περίπλοκα, θα ήμουν ευτυχής αν υπήρχε ένα κουμπί για να μεταβείτε στη λειτουργία οχήματος 2 προσθέστε περισσότερες δεξιότητες και τα ρομπότ 3 κάνουν τους κρυστάλλους λίγο δύσκολο να γίνουν σαν ένα κρύσταλλο για ολοκλήρωση όλων των αποστολών της ημέρας Αλλά αυτό το παιχνίδι είναι καλό από όλα
Μπορεί να είναι καλύτερο. Ελάχιστη αγορά για 800rs μόνο καλό περιεχόμενο, αλλά κοινό, το 800inr περιμένει πολύ και δεν αξίζει
Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο θέμα. Τα Transformers μου έχουν ήδη εξαντληθεί και το Tutorial μου λέει να ανεβάζω το επίπεδο των Bots μου όταν δεν μπορώ να τα ισοπεδώσω περαιτέρω, με κάνει να σταματήσω εντελώς. Αν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, παρακαλώ βοηθήστε με.
Ειναι ιδιο με το contest of champions αλλα με transformers .παρολα αυτα ειναι πολυ καλο
Το παιχνίδι είναι άψωγο
Edit: Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά... είχε προβλήματα με σφάλματα από την πρώτη μέρα. Εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πάγωμα των παιχνιδιών κατά τη διάρκεια των αποστολών της Συμμαχίας, κάτι που δεν είναι καλό. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ: ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισαν τα ζητήματα που δεν εκτελούνται σε tablet nvidia shield. Άλλα παιχνίδια kabam λειτουργούν άψογα σε όλες τις συσκευές μου, αυτό είναι το αγαπημένο μου, αλλά ανάμεσα στο πάγωμα των παιχνιδιών και στη μη εργασία στο Shield, αρχίζω να ετοιμάζομαι για ΑΠΛΩΣ ΦΥΓΗΣΗ
Όλα ήταν καλά μέχρι την τελευταία σας ενημέρωση. Το παιχνίδι καθυστερεί και φορτώνει συνεχώς. Διορθώστε το παρακαλώ. Δεν μπορώ να παίξω έτσι
Είναι φοβερός ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται τα bots σας και μπορείτε να αποκτήσετε τους αγαπημένους σας μετασχηματιστές. Έχω ένα που δεν έχω δει ποτέ
Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι και μου αρέσει πολύ αυτό το κλασικό και περιστασιακό παιχνίδι, οπότε κάντε το καλύτερο.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί μπορώ να επιλέξω οποιονδήποτε χαρακτήρα για να παίξω ειδικά με τον Optimus Prime
Το Kabam κάνει τα παιχνίδια πάντα πολύ ικανοποιητικά, αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν μου αρέσει το σύστημα συμμαχίας 95'/. Από τη συμμαχία δεν είναι ενεργοί σημαίνει κυριολεκτικά πρέπει να περιμένω κάποια στιγμή για να πάρω το bot για να παίξω αρένες αν προσπαθώ να λάβω βοήθεια είναι απασχολημένοι με συνομιλία σημαίνει ότι έχω δει τον αρχηγό της συμμαχίας μου να κάνει chat και να μην βλέπει τη δική του συμμαχία help.συνολικά το αίτημα από εμένα είναι να αφαιρέσετε τη συμμαχία ή τους ηγέτες τους από τη συμμαχία τους που δεν είναι ενεργοί για περισσότερες από 90 ημέρες.
Μεγάλη ανάγκη για αναβάθμιση
Κάντε τις μπότες lvl 2-4 πιο εύκολες στην απόκτηση
TRANSFORMERS: Forged to Fight پرتحرک yucl
αυτό το παιχνίδι χρειάζεται πραγματικά κάποιες σοβαρές ενημερώσεις, όπως περισσότερους χαρακτήρες, ίσως μια νέα κατηγορία, αλλά αυτό που πραγματικά πρέπει να συμβεί είναι ότι το παιχνίδι δεν διώχνει τους παίκτες από το παιχνίδι στην αρχή ενός αγώνα, και ότι αν αφήσετε το παιχνίδι, δεν πρέπει να ξεκινήσετε από την οθόνη φόρτωσης στην αρχή.
Brain Out: Can you pass it? Atjautības spēles pyli
Κακό παιχνίδι και υστεροφημία. Ενοχλητικό, πολύωρο φόρτωμα και όχι διασκεδαστικό. Δεν προτείνεται
TRANSFORMERS: Forged to Fight پرتحرک yucl
Πρέπει να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Μόλις μπείτε στο παιχνίδι. Τα κτίρια είναι μαύρα και λέει ότι θα τα ξεκλειδώσω σε επίπεδο 12,7,5, αλλά είμαι στο επίπεδο 50, Διορθώστε αυτό το συντομότερο δυνατό και επίσης τα προβλήματα σύνδεσης ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ το συντομότερο.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ !!!!!!!!!! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ !!!!!!!!!! Το παιχνίδι χρειάζεται ενημέρωση πρέπει να προστεθεί νέος μετασχηματιστής, διαφορετικά θα βαράει. 😔😔😔 Συμπεριλάβετε όλους τους χαρακτήρες των transformer beast hunters ..... Θα κάνει πιο ενδιαφέροντες .... 😀😀😀 ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! 👇👇👇 MISSING ------------ Μαζική κεφαλή (autobot) Cliff jumper (autobot) Beast hunter's beast (decepticon) Πρέπει να προστεθεί. 😉😉😉😉😉
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό μαζί με τον διαγωνισμό πρωταθλητών marvel. Απλώς περιμένω να βγείτε με το GI Joe ή το TMNT αυτά τα παιχνίδια θα ήταν καταπληκτικά αν τα καταφέρνατε όπως ακριβώς ο διαγωνισμός πρωταθλητών marvel για τους μετασχηματιστές συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά
TRANSFORMERS: Forged to Fight Jangovar odk
Το καλύτερο παιχνίδι rpg και τα γραφικά είναι τόσο αληθινά, υπάρχουν κρύσταλλα για να αποκτήσετε χαρακτήρες (δεν υπάρχει πληρωμή) το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου, αλλά τα θραύσματα είναι τόσο δύσκολο να τα αποκτήσω, συνεχίζω να παίρνω sharkticons, αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο παιχνίδι
Εντάξει
Είναι διασκεδαστικοί μηχανικοί και όλα αυτά, αλλά δεν υπάρχουν συνεχείς ενημερώσεις για νέες αποστολές και δεν υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες. Διασκεδαστικό όταν ξεκινάς για πρώτη φορά, αλλά μετά από τις πρώτες λίγες αποστολές ιστορίας δεν υπάρχουν πολλά να κάνεις….
Ωραίο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερα επίπεδα ενέργειας σύμφωνα με εμένα. Θα πρέπει επίσης να προστεθούν μερικά ακόμα bots με εξαιρετική κατηγορία για να είναι εξαιρετικό, αλλά και πάλι θα το λατρέψω καθώς έχω περισσότερα από 5 ρομπότ πέντε αστέρων...😎😎 😎
Δεν μπορώ να κερδίσω πλέον εισιτήρια επιδρομής, νομίζω ότι υπάρχει σφάλμα/σφάλμα. Λίγο ενοχλητικό, δεν υπάρχει επισκόπηση των χαρτών, ώστε να μπορείτε να σχεδιάζετε επιθέσεις κ.λπ. όπως το MCOC (επίσης από εσάς παιδιά) και νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα άλλο παιχνίδι περισσότερο για μελλοντική χρήση.
Εννοώ τη θανάσιμη μάχη αλλά με κυβερνοτρόνους. Τι άλλο θέλεις...? Multi-player. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεται αυτό το παιχνίδι online multi-player με κατάταξη matchmaking. Αλλά εκτός από αυτό, τα παιχνίδια είναι αξιοπρεπή... Ω, ναι, γίνεται αργό όταν ανοίγετε σεντούκια
TRANSFORMERS: Forged to Fight APK. TRANSFORMERS: Forged to Fight. Join your favorite Bots in battle where Transformers universes collide!
Λήψη TRANSFORMERS: Forged to Fight - Τελευταία Έκδοση 8.7.1 Για Android Από Kabam Games, Inc. - Join your favorite Bots in battle where Transformers
Καλά γραφικά αλλά βαρετό gameplay
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ