Post by parrisakarals on Feb 7, 2022 12:35:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више поена ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Ово је лепа игра и толико волим да је играм! Почињем да будем мајстор у овој игрици, али толико их је......... Погађате, ДОДАЈТЕ!! Желим да искључим ВиФи тако да нема никаквих додатака, али морам да играм на мрежи тако да немам избора. Ако ви ажурирате ову апликацију, додајте ствари попут шешира по вашем избору и ставите ствари као што су ствари које вас успоравају или вам дати споро време поновног учитавања. То би игру учинило интензивнијом и забавнијом, и убаците ово у оне ствари где добијате ХП исцељење
Бољи је бравл старс али је добра
То је заиста забавна игра, али је превише лака и додајте још нивоа
Најјаца игрица!!!
Игра је сама по себи прилично импресивна...играо сам гомилу мини-клипова баттле роиалеса...али ова игра је на врху свега...ја бих дефинитивно препоручио ову игру...није превише фрустрирајуће... и није претерано награђиван... више је од најбољег из оба света...
Ова апликација је помало досадна јер понекад сваки пут када се појавите, бот вас види и одмах убије, а такође је џојстик тешко циљати и контролисати, а такође и зашто ово није на мрежи. соооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооууууууууууууууу да поправите ове проблеме, оцијенићу ово са 5 звјездица ако проблеми буду ријешени. Надам се да сте прочитали ово
За многе огласе. Дводелни огласи који вас одводе у продавницу...јаааааааааако много принудних огласа. То је веома забавно! Али престаните да играте раније него што бих то урадио због превелике рекламе
Прво, игра је толико неправедна, да се распоредите поред некога ко је здравље изнад 500 и њихово оружје је напредније. Ова игра је буквално плаћена за победу, а после сваког меча постоји реклама и толико је фрустрирајуће да одмах након што сте распоређени видите да људи пуцају на вас тако да идете на меч и само после 1 секунде сте мртви. Не бих саветовао да преузмете ову игру јер ће вас наљутити.
Дао сам му тројку јер је забаван за играње и забаван је, недостаје му дубина и победио сам га за недељу дана, а не са легендарним ликом или оклопом. Мислим да треба више. Покушајте да додате нове нивое, тамни режим где можете да видите тако далеко испред себе. Ограничите способности што тежи ниво прелазите. Имам још идеја, али то је губљење времена и сумњам да ћете је ионако прочитати.
Апсолутно смеће. Готово је немогуће добити нешто добро у сандуку. Љуљам своју плаву секиру од своје прве игре и већ сам 20. ниво. Једина ствар коју добијам од сандука су наруквице или прстење од којих нема никакве користи. Мој максимални хп може да иде само до 400 у тамном дрвету сребрне лиге док сви остали (ботови) имају 4000 хп са секирама које могу да ме погоде. Једини начин да уживате у овој игри је трошење новца на њу. Не вреди ничијег времена, радије бих трчао у круг него да играм ову игру
Одлична игра! Откључао сам сво оружје и ликове. Ликови могу имати вештине као и оружје, а оружје може имати вештине као што су ватра, вода и струја. Заиста сам уживао у игри.
Игрица кида
Игра је забавна, али сам деинсталирао. Ова игра је заиста иритантна. Тако да понекад када уђете у игру ова особа не може бити оштећена АОЕ рикошетом или директним ударцима у последњу зону. Спојила се са зидом, тако да нисам могао да га гурнем ван зоне Једини излаз је био да се убијем. Никада више нећу играти ову игру док се не ажурира.
Ова игра ће вас наљутити. То је изузетно тешко. Сви ће вас циљати 90% времена, а не други АИ поред њега. Људи ће се појавити одмах поред вас и убити вас. Начин да ову игру учините бољом је да поставите одбројавање на месту где сте покренули АИ и имате мапу са црвеним тачкама које показују где су сви непријатељи. Ова побољшања ће ову игру учинити забавном и пријатном. Управо сада, препоручујем стрелицу ио. Веома је пријатно и не ствара се са свим појачањима.
Једноставна игра. Скоро сваки појединачни оглас је изнуђен. Између утакмица или после сваког меча. Нема смисла да покушавате да избегнете јер за 5 минута игре. БИЋЕТЕ приморани да поједете најмање 2-3 огласа од 30-45 секунди. Огласи се такође слажу тако да ћете можда на крају чекати минут или више између рунди.
Стари бесконачно дуги мод је најбољи. Завршио сам све нивое сада оно што ми треба стари један инфинити мод. Нове моћи су добре, али не мислим да је сјајно, молим вас, немојте стављати бесконачни мод, иначе постаје супер лако. Стари ГУИ је био бољи од овог. Покушајте да додате све ово ново ажурирање и старе модове као што је бесконачно дуг мод. Хвала вам пуно ако читате.
Боље да ово урадите и добијете ПРАВИ ТЕШКИ изазов.
Ово је забавна игра, нгл. Оцењујем га са четири звездице јер сваки пут када се мрестите, имате велике шансе да одмах умрете и то је помало досадно. Надамо се да ћете у будућим ажурирањима додати балон за појављивање на почетку рунде.
AXES.io Action nnfp
Свиђа ми се, ако је могуће постоји мултиплаиер и можете да ћаскате једни са другима, или можете да изградите сопствену кућу ..или цех, .графика је лепа...
Зашто ова игра није мултиплаиер, програмери имају глупи мозак у свету. ботови ће само постати моћни и моћни све док их не буде немогуће победити. Плус, зашто превариш људе са 100+ долара само за бескорисно поновно појављивање? Патетична игра. Вратите се са већим можданим ћелијама. Ова игра је иста као хеадхунтер.ио али тежа. Престани да правиш исту копију својих игара и престани да будеш копач злата.
Добићете један погодак када се мрестите.
јако занимљиво
ок.. ова игра је стварно добра (и превише лака за мене.. добио сам 37 убистава на првом мечу (а било је чак и много лакше на мрежи) са тим ботовима ЛАКО и из неког разлога мислим да сам постао професионалац у овоме игра после 3 сата лол) али нема шта да се ради након што добијете све што желите, тако да би то било досадно када све урадите и зашто не бисте додали још вештина или моћи када пређете на ниво у мечу? ,а такође дају могућност избора између мапа и да скинови имају неку врсту специјалитета
Постоје тренуци када сам ја једини играч који је жив и наводно побеђујем, али грешка која дозвољава другим играчима (ботовима) да леже и даље могу да пуцају која ме на крају убије, молим те, поправи то.
Ова игра је тако кул да не видим тако кул игру
Игра је забавна, али потпуно неуравнотежена. Немојте чинити да се ботови покрећу на нивоу 20, а играч на нивоу 1. Нека сви почну са првим нивоом. Такође слике у продавници нису ништа попут стварне игре, тако да немојте да вас завара.
Одлична игра, апсолутно невероватна, само осећам да програмери имају много пропуштених прилика у можда рангираној игри, више врхунског оружја, нове вештине. постоји и "буг" где пенетрација у зид не ради ништа када се комбинује са одскочним зидовима, осећа се као бескорисна вештина, надам се да ћу чути више од програмера јер би ово могла бити много већа игра од оне која је сада.
Најгора игрица на ајфону 11 беради
То је лепа игра. Ценим технологију игре, али је потребно мало графике
Ова игра је забавна, али додаци се појављују сваки пут када играм онлајн меч смрти. Једна ствар која ми се свиђа у овој игри је што је склапање сусрета веома брзо овде и што су сервери веома брзи.
Ово је заиста добра игра. То је једна од најбољих игара. То је сјајна игра. Нема заостајања, нема грешке, то је као нормална игра. Омг, тако је глатко!!! Такође је тешко, зато је и изазовно. Свиђа ми се!
осим ако не тражите игру која вам даје опције да тражите друге игре НЕ СХВАТИТЕ ТО ДА ЈЕ ТАКО ТЕШКО ПОБЕДИ НЕКОГА ДА ТЕ УБИЈЕ ЈЕДНИМ УДРОМ И МОРАМ ДА ГЛЕДАМ ОГЛАСУ СВАКИ ПУТ КАДА ИМА ОПЦИЈУ где не морам гледајте рекламу да бисте оживели, АЛИ ТО ВАС БИЛО ДА ГА ГЛЕДАТЕ
Невероватна игра заиста забавна и изазовна. Игра има невероватно оружје и ликове. Одлична графика и лаке контроле. Играо сам многе .ио игрице, али ово је најбоља далеко. Мислим да би требало да додају трајне ефекте оружју и додацима за карактер. Али све у свему, гане је невероватан.
Игра је одлична
Про
Добра игра!
Било је стварно забавно и свиђа ми се како су додали још надоградњи, али мрзим начин на који имате само 1 режим за играње, меч смрти је био најбољи, али га нема. Веома сам разочаран, урадите сав тај посао да надоградите само да бисте то урадили на трећи ниво ће дати 5 звездица ако следеће ажурирање ово поправи
Лепо је у почетку само пустити играча да се забавља, након одређеног временског периода, шанса за ваш опстанак ће бити ефективно смањена, само да не дозволите играчу да постане превише моћан, тако да ће играчи морати да играју више да постану јаки. забављања, закључак је да је ова игра само за новац. Срање!
То је добра игра.......претерано превелика количина реклама ће ме на крају натерати да деинсталирам врло брзо. Чини игру готово непријатном чекајући пола времена гледајући рекламе
Farm Heroes Saga Казуални uxc
AXES.io Hərəkət reu
Игра је била заиста забавна и заиста уживам у њој, а плус рекламе се не приказују сваки пут, највероватније је опциона.. стварно ми се свиђа, хвала вам што сте направили ову игру
Ова игра је мамац за клик од онога што се види на сликама и ретко наилазите на правог играча. Да не спомињем да вас бомбардују рекламама сваки пут када умрете. Све у свему прилично лоша игра, али преузми је ако желиш, није ме брига.
Сама игра је сасвим у реду, али када уђете у златну и сребрну лигу, тада су ботови претешки. Требало ми је 2 дана само да завршим златну лигу! Молимо вас да ботове учините више у распону нивоа.
Апсолутно фантастична игра. Управо сам завршио игру. Дакле, постоје 3 лиге и 5 мапа. Након што прођете ових 5 мапа прелазите у другу лигу, али настављате да понављате исте мапе али са већим потешкоћама. Дакле, након што сам завршио све 3 лиге, мислио сам да ће их бити још, али до данас нема ниједне. Волео бих да програмери додају више овој игрици. Такође након завршетка претходне мапе не могу поново да играм ту мапу. надам се да ће додати још овој игрици и решити овај проблем. Хвала вам за ову игру❤
Кад би само могао да престанеш да стављаш рекламе између сваке битке, баш када желим да их гледам.